Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05/10/2012 - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες μια συγκυβέρνηση ανίκανη να πιάσει τους φοροφυγάδες, να επιτρέπει στικάκια να γυρνάνε από εδω και από εκεί, χωρίς κανέναν έλεγχο, σε μια παρωδία δηλώσεων και χειρισμών, μια συγκυβέρνηση που παίρνει, για ακόμα μια φορά, βάρβαρα μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών, η οποία στα λόγια και μόνο ενδιαφέρεται για τους νέους και που η λέξη ανάπτυξη δεν είναι παρά ένα προεκλογικό εργαλείο εξαπάτησης.
 
Αυτή η συγκυβέρνηση καταφέρνει το ακατόρθωτο. Να καταστρέφει ένα νέο επιχειρηματία 32 ετών για 4 τυρόπιτες (!) αφού σε επαγγελματικό φορτηγό, φορτωμένο με τιμολόγια, όλα νόμιμα για σχεδόν 650kgr αρτοπαρασκευάσματα, οι ουσιαστικοί και "αποτελεσματικοί" ελεγκτικοί της μηχανισμοί βρίσκουν 4 τυρόπιτες χωρις συνοδευτικό χαρτί που ήταν καθαρά για ίδια χρήση.
 
Αποτέλεσμα του "φρικιαστικού" και "αποτρόπαιου" αυτού εγκλήματος έναντι του ελληνικού δημοσίου; Πρόστιμο 800 ευρώ και παρακράτηση διπλώματος για 15 μέρες, δηλαδή επιπλέον χρηματική ζημιά για τον επιχειρηματία υπολογισμένη σε ποσό μεγαλύτερο των 5000 ευρώ! Συγχαρητήρια κύριοι! Οι κινήσεις σας προς την κατεύθυνση της τόνωσης της νεανικής επιχειρηματικότητας είναι αξιοθαύμαστες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου