Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04/10/2012 - ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ!



Την ίδια ώρα που λίστες πάνε κι έρχονται, την ίδια ώρα που μεγαλο επιχειρηματίες, πολιτικοί και άλλοι παίζουν κρυφτούλι με την ελληνική δικαιοσύνη, την ίδια ώρα που το κράτος αφήνει την φοροδιαφυγή να μεγαλώνει χωρίς επαρκείς προσπάθειες ελέγχου και απλά συνεχίζει τα μέτρα φοροεπιδρομών που πλήττουν κυρίως την παραπαίουσα αστική τάξη και τους φτωχούς, με αποτέλεσμα να οδηγεί ακόμα και τους μέχρι πρότινος νομοταγείς πολίτες να παρανομήσουν λόγω ανέχειας, παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία. 

Γονείς άνεργοι ή εργαζόμενοι που δεν αμείβονται επαρκώς ή και καθόλου, ανασφάλιστοι, αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους όχι απλά το παιχνίδι, αλλά και τα βασικά για να αναπτυχθούν και να επιβιώσουν! Παιδιά ακόμα και δημοτικού, για δεύτερη συνεχή χρονιά, πεινασμένα, χωρίς σχολικά βιβλία και τετράδια, χωρίς μέσον να πάνε στο έστω και υποβαθμισμένο σχολείο και με έναν κρύο χειμώνα να έρχεται, έχουν στερηθεί την παιδικότητά τους, την ίδια τη φύση τους. 

Κύριοι της πολιτικής τάξης που συναινείτε στο έγκλημα είστε ανίκανοι και εγκληματείτε. 

Κύριε Σαμαρά, που είναι η εξεταστική επιτροπή που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό; Που είναι τα μέτρα ανάπτυξης και ανακούφισης των Ελλήνων πολιτών; Πόσο αίμα πρέπει ακόμα να χυθεί για να αναλάβετε τις ευθύνες σας; 

Σοβαρευτείτε και αν δεν είστε ικανός –που δεν είστε- να κάνετε όσα λέγατε προεκλογικά, αποχωρείστε σήμερα! Αλλιώς παραμείνετε με τον κούφιο τίτλο του πρωθυπουργού μιας καταρρέουσας -όπως την καταντήσατε εσείς και οι συγκυβερνώντες σας- χώρας την οποία δεν μπορείτε να αναστήσετε, διότι είστε δεσμευμένος με την υπογραφή σας. 

Οι Έλληνες πολίτες όμως και κυρίως τα παιδιά δεν σας φταίνε για να υποφέρουν και να πληρώνουν τα δικά σας ολέθρια λάθη ή τις δικές σας “δεσμεύσεις”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου