Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/10/2012 - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ


Οι νεοι της ΔΗΜΑΡ ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν, μια που άνοιξαν το Σύνταγμα, και το άρθρο 1 παρ.3 που αναφέρει οτι <<ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα>> και να ενημερώσουν και τον αρχηγό τους γιατί μάλλον δεν το έχει διαβάσει ποτέ, αλλά και το άρθρο 3 παρ.1 που ορίζει ως <<επίσημη θρησκεία στην Ελλάδα τη θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού>> και μετά να το επικαλούνται.

Θλιβερό και απαράδεκτο είναι να υποστηρίζετε την κ.Ρεπούση άρα και τον “βιασμό” της ιστορίας του έθνους μας και της (σας αρέσει ή οχι) επίσημης θρησκείας μας, που έχει επιχειρηθεί κατ΄επανάληψη από την συγκεκριμένη κυρία.

Η ελευθερία της έκφρασης και η ανεξιθρησκεία δεν δίνουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαίωμα να εξυβρίζει και να χλευάζει την δικιά μας θρησκεία. Και όποιος το κάνει θα μας βρίσκει πάντα απέναντι του.

Και οσο αφορά τον Μεσαίωνα δυστυχώς και για εσάς και για εμάς εκεί μας οδηγούν οχι οι δικές μας ιδέες αλλά οι πολιτικές και οι υπογραφές του αρχηγού σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου